Idag känns det som att jag åkt halva Skåne runt. Först var det lunch hemma hos min syster i Eslöv och sen bar det mot Malmö för att leta skor.

 

Detta var andra gången jag var hemma hos min syster utan mina föräldrar. Hennes och hennes pojkväns katt är så underbart gullig. Han Ser ungefär ut som Hampus fast är betydligt fluffigare. Hans namn är Musse och en blanding mellan perser och norsk skogskatt. Visst är han riktigt gullig? 

 

IMG_1491

 

Jag åt lunch hemma hos min syster och sen så tittade vi på Baksmällan 2. Under en längre tid har jag velat se Baksmällan 2 men har inte haft tid eller lust att hyra den så jag passade på nu när jag var hemma hos min syster. På vägen från tågstationen så köpte jag med mig bullar till oss och så stekte vi pannkakor till lunch som vi sköljde ned med fläderblomsdricka från Kivisk Musteri på Österlen. Lyxigare lunch kan man inte tänka sig en onsdag ^_^

 

IMG_1485


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th maj 2013
Kategori: Matlagning, My Life