Idag har jag varit extremt… förvirrad. Jag svarade fel i telefon på jobbet, lyssnade inte på kunden jag i telefon samtidigt som jag sprang runt och letade efter en grej till en kund som stod i disken. Det slutade med att jag gick ut i egenvården och hjälpte kunder där istället. Jag kände att jag gjorde mycket mer nytta där än någon annastans på apoteket.

 

I morgon bär det av mor Eslöv och min fina syster och hennes lurviga lilla kisse. Det bär troligen också av mot Malmö för inköp av skor till sommaren ^_^. Tills dess så bjuder jag på en mindre professionell bild från Bergsjön i Göteborg. Bilden är tagen för skoj skull och för ingen annan anledning. Det var bara så kul att det stod ett träd som man kunden hålla i medan jag lutade mig ut över sjön.

 

DSC02071


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th maj 2013
Kategori: My Life