Idag är det mors dag! Hoppas ni har överöst era mödrar med blommor, choklad och annat som en mamma förtjänar. Själv köpte jag blommor tillsammans med min syster som vi hade lagt ihop till.

 

IMG_1475

 

Blomsteraffären i hålan jag bor i är jättebra. Man går in, säger vad man vill ha, hur mycket det ska kosta och vilka blommor eller vilket tema man vill ha. Jag bestämde att jag ville ha ett somrigare tema på blommorna så det blev väldigt mycket rosa ^_^

 

IMG_1476

 

Mor blev verkligen jätteglad för buketten när jag kom hem med den. Det är så kul att se glädjen i hennes ögon när hon får en riktigt stor och fin bukett för att hon är världens bästa mor. Utan henne hade jag inte klarat mina tre år som student i Göteborg. Det stödet som jag fått går aldrig att betala tillbaka med blommor eller pengar. 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th maj 2013
Kategori: My Life