Gårdagens outfit bestod av en klänning som jag köpt på H&M för ganska så länge sedan men som jag fortfarande stormtrivs i och svarta tights. Efter att jag var på bio igår så bar det direkt av till mormor och morfar för att fira mormors födelsedag. Det var precis som vilken annan släktmiddag, massor med diskussion om politik och fallet med pappan som glömde sin son i bilen. Sen ska mormor och morfar flytta snart så det blev utrensning av garage och mycket annat.

 

IMG_1436

 

Jag passade på att färga om mitt här i går förmiddags. Ja, jag är naturligt rödhårig men på våren och sommaren så bleks mitt hår så jag får sätta lite extra färg i det för att det inte ska bli alldeles morotsfärgat. Dock så blev det än en gång lite ojämnt. Är ganska ny på det här med att sätta färginpackning i håret och dessutom så brukar jag aldrig färga mitt hår. Men övning ger färdighet.

 

IMG_1445


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 12th maj 2013
Kategori: My Life, Shopping!