Idag efter praktiken åkte jag och hämtade ett paket som jag beställde för över en vecka sedan men nya skor. Min gamla Converse-skor var totalt slut så jag beställde nya från Storbrittanien.

 

Men förutom skorna hade jag fått två paket till från CDON. Det var med andra ord rena rama julafton efter middag. Jag visste i och för sig vad jag hade beställt men det är alltid kul att se om det blivit rätt. Ändå saknades en sak, sista delen ur Sookie Stackhouse-serien.

 

IMG_1428

 

Sista delen ur Twilight-serien är ju bara ett måste för alla vampyrälskare.

 

IMG_1429

 

Efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att beställa 50 Shades-trilogin. Sara rekommenderade att jag skulle läsa trilogin. Sista boken ur Sookie Stackhouse-serien och sen så är tantsnusksommaren fullbordad >_<

 

Skorna visar jag för er en annan dag ^_^


One Response to “Rena rama julafton”

  1. Red Little Panda » Blog Archive Says:

    […] släpptes den senaste boken av Sookie Stackhouse-serien. Som jag skrev i måndags så har jag beställt boken och väntar nu på att få hem den i brevlådan så jag kan börja […]

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th maj 2013
Kategori: Nöjen, Shopping!