I skrivande stund sitter jag och pular med mitt examensarbete som jag har fått tillbaka för mindre revideringar. Det saknar lite grejer som jag ska fixa till och sen maila in till min examinator igen. Hoppas verkligen att detta inte blir så långdraget som vissa labbrapporter blev på kemikurserna under första året. Det kunde krävas 10 inlämningar utan att det blev mer rätt eller fel.

 

Men det var absolut inte det jag skulle skriva om.

 

Fall Out Boy har under året släppt ett nytt album. Jag lyssnar på dem lite till och från. Vissa av deras låtar tycker jag är riktigt bra, typ som Alpha Dog och Dance Dance.

 

Dem har gjort några musikvideos till vissa låtar på det nya albumet som hänger ihop lite som en story. Jag älskar sånt! Det finns nog en bra anledning till varför jag gillar TV-serier också >_<

 

 

Varje video tar vid där den förra slutade. Det verkar som att hela albumet ska bli liksom som en serie. Efter varje titel så finns det part x of x.

 

 

Och den senaste som kom:

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th april 2013
Kategori: Examensarbete, My Life, Nöjen