Nu börjar det verkligen kännas som att våren kommit på riktigt. Än är det inte så varmt som jag vill, jag vill ha min fina vårjacka som jag köpte förra året. Men än så länge är det inte så varmt på morgonen. Jag cyklar till och från jobbet på morgonen och eftermiddagen när det är inte lika kallt som mitt på dagen.

 

IMG_1405

 

Men vårtecken börjar synas i mors och fars trädgård, krokusar. Jag älskar krokusar och för mig är ett bra tecken på att det börjar gå mot varmare tider. Krokusar och tulpaner är som givna vårtecken.

 

IMG_1406

 

En krokus hade trillat ner i trädgårdslandet och såg något vilsen ut.

 

IMG_1407

 

Katten får gå ut och in som han vill från köksingången eftersom det är så varmt så att det funkar bra med att kökdörren står öppen. Han gillar dock inte riktigt att vi befinner oss utanför staketet. Han vill gärna vara med oss och han är en riktig morsgris också ^_^

 

IMG_1408


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th april 2013
Kategori: My Life