Då har jag lämnat min lägenhet i Göteborg för gott. Det känns nog skönt att faktiskt ha lagt 2,5 år i den lägenheten bakom mig.

 

För att sammanfatta dessa 2,5 år i positiva grejer:

 

Tappat ett par kilo i vikt vilket gjort att jag kunnat gå ner två klädstorlekar. Detta var ett enormt framsteg för mig. Tyvärr så kan jag inte riktigt visa två jämförande bilder eftersom det är svårt att säga när exakt det hände.

 

Lärt mig laga mat på riktigt och fått ett riktigt stort intresse för bakning. Det började med en konstig nudelsoppa som smakade alldeles för mycket ättika till riktigt snygga bröd ^_^

 

DSC01063

 

IMG_1352

 

IMG_1283

 

Sen lärde jag mig att grilla, nästan på helt egen hand. Okej, jag fick lite tips och trix från min kära far hur man enklast grillar med kol och tändvätska.

 

IMG_0257

 

Just nu så kommer jag på väldigt få grejer som faktiskt fört med sig något positivt förutom alla härliga människor jag lärt känna i Göteborg. Hade jag vilja dra upp en lista över folk som jag är taksam över att ha lärt känna under dessa 2,5 år som jag bott i Göteborg så hade den blivit vääääldigt lång. Men det är nog det som jag är allra mest tacksam över  ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st april 2013
Kategori: My Life