Dem senaste dagarna har varit långa, och ont om tid för bloggande. Därför har jag inte bloggat på 2-3 dagar. Men när jag väl varit fri från saker och ting så har jag myst med katten. Han börjar mer och mer att ligga i min säng. Han är nog fortfarande sur på min syster för att hon inte kommer och hälsar på så ofta.

 

IMG_1360

 

Men under de senaste dagarna så har jag mest vilat så mycket jag kan. Jag har haft en lång vecka med praktik från 9-18 varje dag och 9-13 i lördags. Snacka om att vara trött när jag väl kom hem. Sen så firade vi min systers 20-årsdag i lördags. Detta innebar släktträff och första gången som träffade min systers pojkväns föräldrar.

 

Min syster hade gjort två riktigt fina bordsdekorationer till festen i form av två stora vaser fullproppade med färgglada tulpaner. Dem var riktigt fina.

 

IMG_1362

 

Idag så var jag i Ystad och träffade underbara Evelina. Detta var näst sista gången jag träffade henne innan hon åker till Turkiet för att jobb som reseledare. Lite bittert känns det med tanke på att jag flyttade ner för inte så länge sedan och då åker hon till Turkiet och kommer inte hem förrän i oktober.

 

Dagens outfit var en skjorta från H&M och svarta byxor med en gammal kofta från Ginatricot. Använde en av ögonskuggorna från min nya ögonskuggspalett från Wet n Wild. Det var verkligen sant som skrevs i recensionerna, ögonskuggan är väldigt pigmenterad och håller väldigt länge även utan primer. ^_^ Blomman i hårklämman är också från H&M.

 

IMG_1364

 

Nu ska jag mysa vidare men kissen medan jag tittar på How I Met Your Mother. Det är en av de serier som jag fortfarande älskar.

 

IMG_1366


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th april 2013
Kategori: Make up <3, My Life, Praktiken 2013