Idag är det långfredag och idag fick jag påskägg av mor och far. Ja, jag är snart 22 år men man blir aldrig för gammal för påskägg när man bor hemma hos föräldrarna. ^_^

 

Mitt påskägg bestod av ett gigantiskt Kinder-ägg som mor och far köpt i Tyskland. Det var verkligen enormt! Och eftersom ägget var större så var leksaken också större. Mitt ägg innehöll ett svart får som åker på en motorcykel. Katten tyckte deb var helfestlig >_<

 

IMG_1346

 

Snacka om gigantisk överraskning!

 

IMG_1347

 

Förpackningen var lite annorlunda jämfört med de vanliga Kinder-äggen. Eller ja, jag kanske inte ska uttala mig om det eftersom det var år och dagar sedan jag köpte ett vanligt Kinder-ägg senast.

 

IMG_1348

 

Men ägget såg precis likadant ut som vanligt…. fast större så klart ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th mars 2013
Kategori: My Life