Igår när jag kom hem efter jobbet hittade jag mitt paket från Nelly.com. Jag blev alldeles salig ^_^. Varför vet jag inte. Det var rena rama julafton.

 

Jag hade beställt hem en hel del lermasker. Den senaste tiden så har jag blivit frälst med lermasker för det känns så himla bra när man tvättar bort den. Dem maskerna jag hade beställt är tvådelade i sina förpackningar så att man inte behöver öppna en påse och sen låta den stå en halv evighet innan man använder den igen.

 

IMG_1340

 

Sen så fick jag även hem en ögonskuggspalett från Wet n Wild. Jag har länge behövt byta ut min stora palett från Viva la Diva som jag fick för kanske fyra år sedan. Så nu har jakten på nya paletter börjat så jag kan slänga min gamla palett.

 

IMG_1342


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th mars 2013
Kategori: My Life, Shopping!