Jag är så extremt sugen på att baka bröd men jag känner att jag inte orkar. Efter att ha besökt Le Pain Francais två gånger under min sista vecka i Göteborg så kliar det verkligen i fingrarna. Att baka är som terapi för mig. Lite som att diska fast resultatet varierar varje gång. Disken blir ju alltid ren vilket som >_<

 

Det är framförallt bröd som jag vill baka och jag vet att då måste jag avsätta 3-8 timmar för det och då kan man bara göra det på dagar som man faktiskt inte måste vara på praktiken. Jag får ta det antingen på långfredagen eller på lördag när jag har betydligt mer tid att baka.

 

Dessutom så vill jag sätta nya surdegar. Har planer för att göra tre olika surdegar. Det är inget som man måste hålla ett öga på mer än skaka burken morgon och kväll ^_^

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th mars 2013
Kategori: Matlagning, Praktiken 2013