Det är sista tagen för packningen av kläder ikväll. Jag tror dock inte jag hinner klart med tanke på hur långsamt jag packar. Jag får hela tiden för mig att jag kanske skulle sortera undan saker redan nu som jag inte kommer använda i framtiden. Till exempel kläder som är för stora som jag inte använder längre. Vanligtvis skänker jag bort gamla kläder till klädinsamling så andra kan ta del av mina avlagda kläder.

 

Fick för mig att sortera i min sminkväska. Den var verkligen tjock innan jag sorterade den och jag förstod inte vad det var som gjorde att den var så tjock, men efter att jag hade slängt en hel del grejer så blev den ganska så tom. Den behövde helt enkelt en rejäl sortering.

 

IMG_1329

 

Det ser kanske rörigt ut med en massa grejer utanför resväskan, men då ska ni ser hur resten av min lägenhet ser ut, det är rena rama lägret med grejer överallt.

 

IMG_1332


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd mars 2013
Kategori: My Life