På söndag flyttar jag hem till Skåneland igen. Det är snart 3 år sedan jag flyttade till Göteborg och jag minns det nästan som det var igår, fast ändå inte riktigt i alla fall. Mitt flickrum var så fullt med grejer som skulle packas ner. Idag står jag och undrar hur alla mina grejer som jag har idag i min lägenhet ska få plats i mitt flickrum. Kommer nog bli lite klaustrofobiskt om jag verkligen ska klämma in allt.

 

Ringde däremot och bokade tid för besiktning av lägenheten idag, att det ska var så himla svårt att få hit en besiktningsman från företaget på en fredag innan 13:30. Fattar dem inte att jag kan inte ta mig ledig mitt i veckan från praktiken för att komma hit och kolla så att allt ser bra ut. Det tar mig 3,5 timme att åka från Skåne till Göteborg, det är det inte värt för att vara med vid besiktningen så att allt ser okej ut.

 

Picture0020


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th mars 2013
Kategori: My Life