Efter att ha vaknat och somnat om ett par gånger så var det dags att stiga upp. Jag ville verkligen inte stiga upp, men jag ville inte ligga kvar i sängen och känna mig allmänt lat. Så i förmiddags åt jag en ganska lyxig frukost. Först började jag med en bit av den gratinerad krabb- och broccolipaj som jag tyvärr inte har en bild på. Sen så hittade jag en bit bröd och fick idéen att göra fattiga riddare. Sagt och gjort. Skar ett par skivor vitt bröd till och lät dem ligga lite. Under tiden rörde jag ihop en smet på ägg, mjölk, mjöl och vaniljsocker. Fattiga riddare är enkelt att göra, det enda man måste tänka på är att brödet måste vara torrt eller i alla fall halvtorrt.

 

Sen så doppade jag brödskivorna i smeten och stekte dem. När dem är färdigstekta efter ett par minuter så strör man över socker och kanel efter smak och tycke. Jag fick smet över så jag stekte typ en pannkaka av det.

 

IMG_1320


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th mars 2013
Kategori: Matlagning, My Life