Jag har blivit besatt av mango. Mango body butter från Body Shop, mangosorbet från Sia och frukten mango. Den smakar och luktar så otroligt gott. Förr gillade jag inte smaken av mango. Kanske för att jag hade inte smakat mogen mango förut. Numera så säljs mogen mango i mataffärerna. Dem är inte hård utan lite mjukare och smakar nästan lite som melon fast inte lika sött.

 

 

Mangosorbet är något jag starkt rekommendera till er som är känsliga för laktos och mjölkprotein och inte kan äta glass. Dessutom så är det riktigt läskande på somrarna. Man orkar inte alltid hålla i sig massor med vatten för att inte bli uttorkad.

 

IMG_0854

 

Sen var det Body Shop’s jättegoda mango body butter. Och för er som älskar mango så måste ni verkligen pröva body scrub med mango. Jag brukar använda den när jag duschar på morgon eller förmiddag. Den är ganska fast i konsistensen och innehåller en olja som gör att huden blir återfuktad. Perfekt om man inte vill smörja in sig med body butter eller lotion och sen kämpa för att få på sig klädern.

 

IMG_0518

 

Jag läste på en hemsida att det finns något som kallas för mangodieten. Det är helt naturligt med kapslar med afrikansk mangoextrakt. Låter som hokus pokus men ni kan läsa om den här.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th mars 2013
Kategori: Matlagning, My Life, Shopping!