Idag har varit en riktig matdag. Okej, det där lät riktigt illa :/. Dagen började med en riktigt välförtjänt sovmorgon. Sen var det bara att sätta igång och tvätta. Jag satt och tänkte på hur länge sedan det var som jag tvättade. Det var med andra ord en stund sen sist.

 

Så efter att tvätten var upphängd och jag hade blivit färdigt till att ge mig iväg. Jag skulle träffa Ria för att käka lunch på en helt ny resturang vid Domkyrkan som serverade asiatisk mat. I’m a sucker for Asian food, som ni kanske vet sen innan. Resturangen heter Super Rullband och funkar som sushirullband. Det är ett rullband där små tallrikar med diverse kalla maträtter rullar förbi. Rätterna var allt från sushi till sallad, deserter, osv. Sen kunde man beställa små tallrikar med varma rätter såsom dumplings, curry, osv., allting i asiatisk stil.

 

Det roliga är att för ungefär en vecka sedan promenerade jag och en vän förbi samma resturang och sa: “där måste vi äta innan jag flyttar härifrån.” Nu blev det så. Det var riktigt gott.

 

Såhär såg det ut när vi hade fått in de varma rätterna, hämtat ris och miso och tagit lite sushi (jag valde att beställa in vegetariska dumplings och biff i röd curry):

 

IMG_1293

 

Och såhär såg det ut efteråt:

 

IMG_1294

 

Jag kan verkligen rekommendera Super Rullband. Hur man sig dit då? Hållplats Domkyrkan är så nära du kan komma. Sen är det bara en 50 meter att gå.

 

Sen på kvällen så var jag extremt lat och beställde en pizza. Kanske inte det nyttigaste valet. Planen var från början sushi men eftersom jag hade ätit sushi tidigare under dagen så ville jag inte vara tjatig.

 

IMG_1295


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th mars 2013
Kategori: My Life