När jag var och handlade i tisdags så hittade jag en äggklocka som jag bara var tvungen att köpa. Min gamla äggklocka köpte jag för en riktig billig peng för att jag behövde den riktigt desperat och var trött på att ställa en timer med mobilen varje gång eller kolla på klockan och sen börja räkna framåt vilket också var ohållbart eftersom jag ibland glömde tiden.

 

Nu har jag i alla fall införskaffat en ny äggklocka som jag med gott samvete även kan använda i mitt nya kök när jag flyttar till ny lägenhet till hösten (förhoppningsvis). Den ser ut som en macaron. Den smakar dock inte lika gott som en men det gör matlagningen så mycket roligare istället för en vanlig äggklocka som ser ut som ett ägg. Varför måste det vara äggformade äggklockor när det finns så många andra roligare former?

 

IMG_1277


2 Responses to “Macaron egg timer”

  1. Cecilia Wändell Says:

    Åh var köpte du den?

  2. admin Says:

    På Ica maxi för en massa år sedan

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st mars 2013
Kategori: Matlagning, My Life