Det är kanske lite för sent på dagen för att publicera vad jag åt till lunch. Men jag känner att detta är något jag vill dela med mig av. Ganska nyligen så har jag börjat äta sallad till lunch, inget kött utan om jag har någon form av proteinkälla så är det antingen bönor eller lite ost. Tycker det är så himla gott med sallad just nu. Om en månad är jag troligen jättetrött på det.

 

Jag använder inte vanlig isbergssallad eftersom jag verkligen hatar den formen av sallad. Det smakar absolut ingenting i mina ögon. Istället köper jag färdigsköljd machésallad. Det ser ut som små buketter med blad och ni hittar det i stort sett alla mataffärer. Osten i bilden nedan är främst prästost, en mellanlagrad ost med lite mer smak än till exempel hushållsost. Jag älskar de ostar med lite mindre smak och som inte är lika hårt lagrade, men ibland vill jag vara lite vuxen och pröva dem andra formerna av ost såsom prästost. Dem riktiga ostarna som är lagrade länge har jag inte vägat mig på än. Det är nog samma sak med dem som med kaffe för min del, det kommer ta många år innan jag kommer vänja mig vid smaken. >_<

 

IMG_1278


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st mars 2013
Kategori: Matlagning