Okej, en snabb uppdatering innan jag slänger min vackra kropp i duschen. Dagen i korthet med andra ord kanske ^_^

 

Dagen började med att veckohandla. Kylen var barskrapad efter att ha varit borta en längre tid, hemma tre dagar och sen iväg igen över helgen. Det var ett under att jag hade lämnat framme middag till i går kväll. Men gick handlingen som det skulle… NEJ! Scannern jag fick tag i funkade inte så jag fick gå igenom hela ICA för att kunna få en ny scanner. Men sen funkade allting. Handlade ingenting jätteroligt, förutom choklad. Tror jag har blivit en riktig finsmakare när det kommer till choklad. Kom hem med Anthon Bergh Chili Honung-choklad. Mörk choklad dessutom… har jag feber?

 

IMG_1273

 

Jag åt faktiskt lunch ute, sushi! Det var inte jättelängesedan jag åt sushi men jag var ganska sugen på det. Det kändes bättre än att gå på McDonald’s och kränga pommes. Dem har inte jättebra sushi i Angered men det är som sagt bättre än något annat dem har där. Det är helt klart nyttigare med ris och fisk än med hamburgare och pommes.

 

IMG_1272

 

Sen så ägnades större delen av dagen åt att skriva exjobb. Ja, jag har inget roligare för mig om dagarna än att skriva exjobb. Idag blev det något mycket mer spännande än det gamla vanliga, nämligen introduktionsdelen. Mycket roligare än att bajsa ut alla resultat jag kommit fram till. Fast jag måste ordbajsa introduktionen också eftersom den ska vara 3-5 sidor.

 

Sådär, då vet ni vad jag har gjort i stort sett hela dagen. Förutom yogan nu ikväll men det är oviktigt. Vill inte berätta att jag inte tränat på en månad *ops!*.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th februari 2013
Kategori: Examensarbete, Matlagning, My Life