Ja! Helgen har det varit dåligt med uppdateringen. Den app som jag använder till att blogga har uppdaterats och är inte lika snabb som den var innan. Okej, den har nu fått autostavning vilket kan vara delvis positivt.

En annan positivt grej är att jag har fått baka bröd och riktigt varit i mitt esse. Bakade tre bröd som tog totalt tre dagar att göra.

20130225-095532.jpg

Till bröden behövde jag en hel liter veteöl. Som tur så finns det ett litet Systembolag i min hemstad så jag kunde handla öl. Några tyckte det skulle vara att missbruka alkohol att använda öl i bakning. Men jisses! Man använder ju vin i matlagning.

Slutresultat blev i alla fall tre stycken dalalimpor. Jag tar en med mig hem och resten får mina föräldrar eftersom det är dem som står för alla ingredienser när jag bakar hemma hos dem.

20130225-095956.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th februari 2013
Kategori: My Life