Dagen har varit lång, längre än vanligt känns det som. Fick stiga upp tidigt idag för att kunna sitta och plugga med en kursare på handelshögskolan. Det var faktiskt riktigt mysigt. Jag fick inte så mycket gjort men något i alla fall.

Bilden nedan är från en toalett på handelshögskolan. Lägg märke till den något lustiga översättningen till engelska. Tror inte att det är riktigt rätt, men i och för sig, jag har haft fel förut.

20130220-220341.jpg

Nu ska jag lägga mig läsa lite manga. Denna månaden håller jag på att läsa Sugar Sugar Rune. Det är en lite äldre serie som kanske inte finns tillgänglig i Sverige längre, vilket är synd för det är en riktigt bra manga. Det handlar om två häxor som har blivit utsedda till drottningkandidater i den magiska världen. De skickad till människornas värld för att samla hjärtan från människor. Känslor hos människorna gör att deras hjärtan färgas olika beroende på vilken känsla dem har. Den starkaste känslan (passionerad kärlek) är värd allra mest. Ju fler hjärtan av hög energi de båda häxorna samlar desto större är chansen att en av dem utses till den magiska världens drottning.

20130220-220819.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th februari 2013
Kategori: My Life