Mot Skåne! Befinner mig just nu i Helsingborg på bussen mot Lund. Lämnade ett Göteborg med regn och rusk blandat med lite snöfall. Inget härligt väder och är därför tacksam att jag åkte. Blir man inte deprimerad innan så blir man när man ser att det är snöblandat regn. I Helsingborg skiner solen och det känns helt klart bättre att vädret är bättre söderut.

20130204-143348.jpg

Innan jag lämnade Göteborg passade jag på att fika på ett café som ligger på Nils Ericssonterminalen. Det var väldigt länge sedan jag åt en croisassant så jag blev riktigt sugen på den. Jag visste att jag skulle ägna nästan hela bussresan till att läsa på om huvudvärk. Känner att jag har en smygande huvudvärk på gång bara för att jag läst om så mycket huvudvärk den senaste tiden >_<


2 Responses to “Regn och rusk”

  1. Josefinereceptarie;) Says:

    Ja det är sjukt det där. När jag och Amanda jobbade med åksjuke-postern började jag må illa varje gång! Helt knäppt haha 😛

  2. Emma Says:

    Far hämtade mig på eftermiddagen i Lund så då hade jag en lätt sprängande huvudvärk. Tror det skulle kunna klassas som migrän utan illamående och kräkningar och utan aura. Kanske skulle specialicera mig på just huvudvärk? 😛

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 4th februari 2013
Kategori: Examensarbete, My Life