Det är samma sak varje gång sommaren kommer, studenter, skolavslutningar, eller (som i mitt fall) examenshögtider. Vad ska man ha på sig? Okej, kläder är självklart men  frågan är vad för slags kläder. Till studenten var det så självklart. Man skulle ha vitt om man ville det eller ej. Jag hatar att bära vitt för det ser ut som jag faktiskt har lite färg i ansiktet.

 

Har hört mig för med vänner som tagit examen och tydligen så är det inte lika strikt. I sånna här situationer borde man vara man. Då finns det bara ett val: kostym med slips och skjorta. Så jakten på kläder och skor till examen har börjat. Som tur så har jag ganska okej med tid eftersom jag tar examen först i juni. Men tiden kan gå för fort och vips så står jag där med inga kläder att ha på mig till examen.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd februari 2013
Kategori: My Life