Om en kvart börjar filmen och jag är lika upprymd som förra gången jag skulle se Hobbiten.

 

Idag så har det varit riktigt kallt och riktigt dimmigt vilket har gjort att dimman har bildat frost på träden utanför mitt fönster. Riktigt vackert men inte riktigt vad jag väntade mig 1:a februari. Jag vill verkligen ha vår nu även om det innebär att sommaren snart kommer. Jag hatar sommaren eftersom det är så varmt.

 

IMG_1235

 

Det blev en lite hattig eftermiddag. Behövde springa några ärenden i stan och åka ut till Bagaren och Kocken igen som ligger ute vid Härlanda. Det mesta stängde klockan 18 och jag kom hemifrån vid 16 och var inte i stan förrän vid 16:45 vilket gjorde att allting blev riktigt stressigt. Men jag fick tag i det jag letade efter. Sen åkte jag hem till Sara med en pizza och käkade middag innan jag skulle gå på bio.

 

IMG_1236


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st februari 2013
Kategori: My Life, Nöjen