Hela dagen har jag ägnat åt att plugga med mina fina kursare. Det kändes faktiskt ganska så skönt att komma ur lägenheten för en gång skull och se världen. Se Göteborg utan ett vitt täcke av snö. Solen sken också idag så det var bäst att lapa lite sol och bygga upp depåerna med D-vitamin (viktigt viktigt!!).

 

När jag väl kom hem så käkade jag en snabb middag och sen började paraden av alla telefonsamtal. Först ringde jag till min mor och uppdaterade henne om vad som hade hänt. Sen så fick jag ringa min far och fråga ur man ska byta ut lampan i spisfläkten, sen efter det så pratade jag med min syster om vandrarhem i Göteborg. Och till sist så fick jag ringa och uppdatera min moster också om läget i Göteborg, när jag tar examen och hela den biten. Det roliga var att jag upprepade samma information om och om igen för nästan alla som jag pratade med i telefon. Lite tjatigt till slut >_<

 

I morgon blir det pluggande, en sväng till Bagaren och Kocken på Härlanda igen, och sen bio på kvällen med en vän. Det blir…. (trumvirvel)… Hobbiten i 3D! Nerd alert! Jag vet men den var riktigt bra. Det händer väldigt sällan som jag går och ser samma film två gånger på bio men denna är helt klart värd det.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 31st januari 2013
Kategori: My Life, Nöjen