I år händer två stora saker den 9:e april. Min syster fylle 20 år och Paramore släpper nytt album! Det har gått 4 år sedan dem släppte ett album. Under 2011 släppte dem däremot en singel (Monster) som jag upptäckte först nu. Lyssnade på den låten för bara ett par minuter sedan och det var kanske inte något i min smak. För kanske 6 år sedan så hade jag gillat den men idag så föll den mig inte i smaken.

 

Den 21:e januari släpptes en singel från det nya albumet som ni kan lyssna på nedan. Den föll mig mer i smaken och själva stilen får mig att drömma tillbaka för kanske tre år sedan så jag fortfarande bodde hemma och läste sista terminen på gymnasiet. Jisses, det är “bara” tre år sedan och nu sitter jag i Göteborg och läser sista terminen till receptarie. Wow!

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th januari 2013
Kategori: My Life, Nöjen