Jag lovade er att visa vad jag hittade på den lilla shoppingrunda jag var på igår med Sara och Ria. Här kommer det inlägget. Bättre sen än aldrig som man brukar säga.

 

Jag har länge planerat att köpa mig ett brädspel eftersom jag bara har ett Yatzee och ett spel som kallas Plocka Block. Billighetsversioner på nöje med andra ord. Därför passade jag på att köpa mig ett riktigt brädspel när vi var på Sci-fi bokhandeln igår. Fick ett presentkort där i julklapp så det var dags att utnyttja det. Spelet jag köpte heter Ticket to Ride – Europe. Packade upp det nu ikväll när jag hade lite tråkigt. Spelplanen är enorm! Den täcker nästan hela mitt köksbord, vilket inte är en stor utmaning precis >_<

 

IMG_1231

 

Sen så lyckades jag hitta en runt jäskorg. Jag köpte i fredags en avlång jäskorg och Bagaren och Kocken ute på Härlanda. Dem hade slut på runda jäskorgar så när jag hittade en så passade jag på. Så jag ägnade mig igårkväll åt att olja in jäskorgar ^_^

 

IMG_1233


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 27th januari 2013
Kategori: Matlagning, Shopping!