I eftermiddags var jag i stan med mina underbaraste vänner Sara och Ria ^_^. Det var skitkallt, trots att det var varmare än igår. Som tur är så är Nordstan inomhus men det var värst när vi skulle till Shock, det var skitkallt. Man fick förbereda sig i god tid för att det skulle bli kallt. Dessutom så blåste det lite småkallt under hela eftermiddagen så det var en bidragande orsak till den kalla känslan.

 

Vi hade från början planer på att käka lunch på Jensen’s böfhus men det var så lång kö så vi drog vidare till en sushibar. Som tur gillar vi alla sushi så det är inget snack om diskussion om var vi ska äta lunch ^_^. Tog en vegetarisk sushi idag eftersom jag åt lax till middag igår. Känner mig riktigt duktigt att jag lyckas äta fisk en eller flera gånger i veckan.

 

IMG_1229

 

Vad jag hittade för roligt visar jag i morgon. Är ganska så trött nu vilket jag alltid blir när jag shoppar. Det är något med luften i shoppingcentrena. Jag blev jämt retad när jag var yngre för att det fanns så lite syre i alla köpcentrum. Det spelar egentligen ingen roll vilken butik jag går in i, jag blir trött för eller senare.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th januari 2013
Kategori: Shopping!