I min egen ensamhet sitter jag och läser på mig kring tidigare studier om huvudvärk hos tonåringar och yngre tonåringar. Låter väl riktigt roligt? Det är faktiskt intressant att läsa vetenskapliga artiklar när man faktiskt är intresserad och inte behöver tvingas till det. Okej, jag måste läsa artiklarna för att kunna göra mitt exjobb.

 

Under tiden som jag läser så lyssnar jag på Florence and the Machine och käkar torkade fikon. Fast fikonen börjar ta slut nu och jag har hamnat i ett krisläge. Risken är nu stor att jag tar till… godis! Okej, kanske inte så farligt tycker ni, men när jag blir stressad så äter jag godis… i massor! Får hålla mig till den stora termomuggen med te tills det är dags för middag.

 

Picture0066


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 24th januari 2013
Kategori: Examensarbete, My Life