IMG_1221

 

För ungefär en timme sedan så kom jag hem efter en eftermiddag och kväll på stan med en vän och före detta kursare. Eftermiddagen började på ett café med en cappucino. Jag dricker vanligtvis inte kaffe men jag var inte sugen på te. Min vän dricker för det mesta kaffe och för min del funkar det bara med starkt kaffe med massor av mjölk.

 

Sen efter det åkte vi till stan för att käka middag på Beijing. Deras buffé, lunch- som helgbuffé, är jättegod. På vägen dit så stötte vi på några kursare som vi troligen inte kommer att se förrän på examensdagen. Om man har tur så kanske man stöter på dem på stan någon gång men chansen är minimal i denna enorma staden.

 

Vet att jag ser jättetrött ut på bilden och när jag kom hem var jag en aning trött. Nu sitter jag och tittar på en Harry Potter-film. Blev sugen på någon Potter-film efter att ha snackat med Sara på telefon.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 19th januari 2013
Kategori: My Life