Detta kanske låter riktigt cheezy, men jag älskar verkligen ThePianoGuys kompositioner. Jag har själv spelat i orkester en gång i tiden och har lite tycke och smak för när man lyckas göra ett riktigt bra arrangemang. The Piano Guys gör riktigt bra arrangemang och det enda dem använder sig av är ett piano och en cello. Okej, ibland lite fler instrument än så, till exempel när dem gjorde ett arrangemang på Star Wars. Då kastade dem in ett dragspel också som lite ploj men det var nog allt.

 

Dem gjorde ett riktigt bra arrangemang på Christina Perri’s A thousand years som ni bland annat kan lyssna på i Breaking Dawn part 1’s soundtrack. Jag älskar den låten och även arrangemanget. Arrangemanget är nästan bättre än orginalet om jag ska vara helt ärlig ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th januari 2013
Kategori: Nöjen