Det var nästan i sista sekunden som jag hann färdigt med min uppsats. PowerPointen är också färdig så nu ska den bara in på en sticka och sen så är jag redo för redovisning i morgon.

 

Nästan hela eftermiddagen har jag spenderat på, förutom powerpointen och uppsatsen,  Youtube. Bästa sättet att fördriva tiden, det är med Youtube. Okej, det jag har kollat på är jag inte precis stolt över, Here comes Honey Boo Boo. Det låg som förslag på Youtube vad “du kanske skulle gilla”. Vid första blicken blev jag äcklad. Den här lilla tösen på sex år har varit med i skönhetstävlingar men utan allt smink och kläderna så ser hon ut som en helt vanlig sexåring och inte en vuxen kvinna.

 

 

Vill ni fördriva tiden med något riktigt galet så kolla på Here comes Honey Boo Boo.


One Response to “Here comes Honey Boo Boo”

  1. Polli Says:

    BooBoos mamma är ju vidrig, typisk amerikansk förnedringsTV! Hela familjen är ju åt helvete liksom.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 16th januari 2013
Kategori: Nöjen