Det har inte blivit så otroligt mycket pluggande idag som jag hade planerat. Egentligen fanns där mer på schemat men jag blir så trött på att skriva uppsats att jag skulle kunna kräkas på den. Istället åkte jag in till stan och försökte hitta lite kläder. Det är som ett ständigt tema i mitt liv, brist på kläder och för mycket plugg. Men, som vanligt hittade jag inga kläder utan det blev lite fynd på Body Shop’s rea. Dem hade en oljelampa på rea som jag passade på att köpa.

 

IMG_1202

 

Valde en doft med tranbär som är jätteljuvlig. Det är en doft från Body Shop’s julkollektion som håller på att försvinna nu. Det gör ingenting för mig. Jag ville mest pröva hur den var. Ogillar starkt när mitt hem luktar lite unket. Då vill man fräscha till med lite ljus och lite god doft. Doftspray hade varit ett alternativ men det kan lukta väldigt starkt. Med olja så kan man “reglera” hur starkt man vill ha det med hur många droppar man häller i vattnet.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th januari 2013
Kategori: My Life