I skrivande stund sitter jag och läser igenom en artikel om ringorm i djurmodeller och försöker samtidigt skriva min uppsats om just ringorm. Varför just ringorm? För att någon annan lycklig jävel fick galna kosjukan istället. Jag skulle ju skriva om galna kosjukan! Ringorm känns liksom så irrelevant som något bara kan bli för min del. Själv har jag aldrig haft ringorm (tack gode Gud!) och det är jag glad för eftersom det verkar vara riktigt svårt att bli av med.

 

IMG_1193

 

Jag har aldrig haft ringorm men däremot så säger mor att jag har haft mul- och klövsjukan. Ingen mule och inga klövar men jag har haft mul- och klövsjukan när jag var liten. Undrar om man kan testa för antikroppar för att se om man verkligen haft det.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th januari 2013
Kategori: Studier