Igår kväll när jag hade väldigt lite att göra så kollade jag runt på Youtube på telefonen och hittade Youtube-klippet nedan. Snacka om att få kalla kårar och gåshud på hela kroppen. Låten kommer ursprungligen från The Hobbit som ni kanske kunde gissa på tre fingrar. När jag såg filmen på bio så fick jag gåshud då med. Att sen Peter Hollens har gjort hela låten i acappella helt själv är helt otroligt. Snacka om klippa och klistra för att få allting att ligga rätt och med rätt tajming. Jag har knappt tålamod att sätta ihop en vettig presentation i PowerPoint och ännu mindre till att göra något med musik i flera olika stämmor. Det hade aldrig blivit bra med tanke på hur dåligt jag sjunger ibland.

 

Ni hittar Peter Hollens Youtube-kanal här.


One Response to “Misty Mountains”

  1. Red Little Panda » Blog Archive » Foggy day Says:

    […] på låten Misty Mountains från The Hobbit. Ni kanske minns inlägget jag skrev tidigare i år om Peter Hollens tolkning av Misty Mountains. Efter det så blev jag besatt av den låten och förhoppningsvis så ska jag gå och se The Hobbit […]

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th januari 2013
Kategori: Nöjen