I morse mellan 8 och 10 hade Body Shop öppet för klubbmedlemmar med en liten VIP-frukost. Det blev en hel del shoppande för min del. Dem hade body butters på rea för ungefär halva priset så jag passade på och köpte på mig en del body butters. Dem hade dofter som den vanligtvis inte brukar ha hemma såsom hallon, blåbär och extra stora burkar med 300 ml istället för “bara” 200 ml.

 

IMG_1183

 

Jag köpte passionsfrukt och blåbär i body butter och en två. Sen åkte vi hem till min syster på lunch och när hon hade handlat julklappar så hade hon fått en body butter i doften satsumas. Hon gillade inte den så jag fick den av henne. Dessutom så fick jag en body butter med chokladdoft i julklapp i en presentförpackning så nu har jag totalt 5 burkar med body butter. Jag står mig ett tag med mina body butters. >_<

 

Passade på att köpa en flytande två med doft av grönt äpple som är en utgående produkt. Två kan man aldrig få för mycket av ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd januari 2013
Kategori: My Life