Den 28:e december var jag ute på middag med min familj, syster och pojkvän och min moster och morbror och deras två söner. Vi var på Elysée i Malmö, en resturang som jag kan rekommendera starkt. Den ligger inte så långt från Gustav Adolfs torg. Lite dyrare och lite mer exklusivt men gott var det. Min syster berättade att när hon gick ut på en dejt med sin pojkvän första gången så gick dem till just Elysée.

 

Resturangens specialité är fondue och plankstek. Jag käkade fondue med åtta olika såser. Riktigt gott och kan verkligen rekommenderas.

 

Tog inga bilder på hur jag var klädd eftersom jag hade samma kläder som på julafton. Hårt hade jag satt upp med mn älskade donut och satt i like nitar som man skruvar i. Donuten är utmärkt för spiraler som man ska skruva i frisyren eftersom den är lite svampig så är den perfekt fästmaterial.

 

IMG_1168


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th december 2012
Kategori: Hår, My Life