Äntligen så har jag hittat en bok som jag nu vill läsa efter att ha läst ut Hungerspelen-trilogin: Hobbiten av J R R Tolkien. Ja, jag har sett filmen men den är ju bara baserad på första delen av boken så lite spännande kommer det bli. När jag började läsa boken så blev jag förvånad hur väl dem har följt handlingen och dialogerna när dem har gjort filmen The Hobbit.

 

IMG_1173

 

Detta är nyöversättningen vilket gör den något lättare att läsa. Jag har inte läst den gamla översättningen från 70-talet men jag började läsa Sagan om Ringen för något år sedan (den gamla översättningen då) och jag hade väldigt svårt att hänga med. Om det var för att jag en aning för ung för att läsa boken eller om det var mina bristande språkkunskaper kan diskuteras på flera olika plan.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th december 2012
Kategori: Nöjen