Jag fick för mig idag att jag skulle göra fattiga riddare till lunch. Får jag för mig någonting så vill jag gärna göra det med detsamma. Men av någon konstig anledning så blev det inte som jag hade tänkt mig.

 

IMG_1158[1]

 

Började med att lägga brödskivorna på tork för att dem sen skulle suga upp mer mjölk än om dem skulle ha varit färska. Blev vanlig standardmjölk denna gången. Gillar inte lättmjölk, den smakar fortfarande mjölk men är alldeles för lös i konstistensen.

 

Sen doppade jag brödskivorna i mjölken och lät dem suga upp ganska mycket mjölk för att sedan åka ner i en upphettad stekpanna med lite smör i. Sen började helvetet. Brödskivorna brände i stekpannan av gjutjärn så dem gick inte att vända utan att trilla sönder.

 

IMG_1160[1]

 

Jag tyckte det såg ut som att någon hade spytt i stekpannan så äckligt det såg ut. Och det smakade inte bättre oavsett hur mycket socker och kanel jag hällade på.

 

Jaja, alla gånger kan man inte lyckas. Och detta är nog första gången jag verkligen misslyckas med att göra fattiga riddare som vanligtvis brukar vara busenkelt.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 27th december 2012
Kategori: Matlagning, My Life