Idag är det dagen före dopparedagen, alltså julafton. Spänd? Självklart!

 

Jag har alldeles nyligen betalat räkningarna, ett ont måste även när man är student, och funderar för stunden vad jag ska göra nästa. Det enda som är planerat att vi, jag och mina föräldrar alltså, ska hem till min lillasyster och hennes pojkvän (eller ska man kalla honom sambo nu?). Jag hade tänkt att jag skulle måla om naglarna idag eftersom det är julafton i morgon. Funderar på något med rött i. Eller grönt går också bra till jul.

 

Belwil-randewu-christmas-nail-paint-glitter-green-and-red-hands-favim.com-126506_large_large

Bildkälla

 

Lacket på bilden ovan har jag inte sett i Sverige men det hade varit grymt coolt att ha på naglarna nu till julafton. Får nog nöja mig med min Ring in the Red som jag köpte tidigare i år. Kanske en nagel med guld. Har lite fastnat för att en nagel ska vara i en helt annat färg än resten av naglarna.
Ska även försöka locka mor till att nåla hennes naglar också. Eftersom hon jobbar inom vården så brukar hon inte måla sina naglar eftersom det inte tillåtet så när hon är ledig en längre tid så måste man passa på.

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd december 2012
Kategori: My Life, Nageldesigner