Idag fyller min kära mor 50 år! Jag är fortfarande i Göteborg och min kära mor är i London med far och hennes bror och hans fru.

 

Jag kände mig så himla duktig när jag hade bakat en kladdkaka, tänt en massa ljus och till och med fixat till mig för att spela in en videohälsning till min mor som hon skulle få se på sin födelsedag. Tyvärr så gick det inte så bra som jag trodde. Filen var för stor för att kunna skickas alls. Inte ens efter lite komprimerande funkade det och tiden rann ut för att jag skulle kunna fixa det.

 

Tårtan jag bakade var bara en vanlig kladdkaka som jag satte fem ljus i (5 x 10 = 50). Hade varken fantasin eller orken till att ställa till med något stort som mor aldrig skulle få eftersom det är stört omöjligt att frakta en tårta till Skåne med bussen.

 

IMG_1121


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st december 2012
Kategori: My Life