Jisses vilken dag! Det har varit en riktigt lång dag. Dagen började med tenta mellan 9-14 men efter en timme så var jag färdig. Det är nog ett nytt rekord. Om jag klarar tentan så är det ett nytt rekord på riktigt. Sist jag skrev en tenta på en timme så blev jag underkänd så det räknas inte om jag blir underkänd.

 

Efter tentan åkte jag raka vägen hem till lägenheten, käkade lunch och begav mig sedan till vårdcentralen vid 13. Jag är inte sjuk utan skulle bara kolla upp en grej.

 

Sen blev det fika på stan med Sara. Det blev Condeco denna gången som ligger på Avenyn innan Kungsportsplatsen. Som alltid så var det trevligt att fika med Sara. Det förvånar mig att vi fortfarande har så mycket att prata om. Efter fikan sprang vi omkring i stan och… shoppade? Vi kollade med på grejer och köpte väldigt lite. Sara var nog snålast eftersom hon bara köpte en bok. Eller kan man kalla det sparsam istället? Jag hittade en skjorta som jag ska på julafton. Grön och grann ^^. Men den får ni inte se förrän på måndag när det verkligen är julafton.

 

IMG_1134


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th december 2012
Kategori: My Life