De sista dagarna jag är kvar i Göteborg kommer jag vara riktigt lat. Måste verkligen se till så att jag äter upp det som inte kommer att hålla sig under julen och nyåret. Gillar inte att slänga mat så hellre åka till mataffären lite oftare de sista dagarna än att slänga maten.

 

I kväll så fick det bli en riktig snabblösning. Kom hem klockan 19 precis som igår, men idag var det lite mer frivilligt än igår. Så det fick bli spaghetti med tonfisk i röd currysås. Abba har tonfiskkonserver som bara hettas upp och är sen redo att ätas. Jag fick mig en riktigt tankenöt när jag började tänka på ett experiment som Aftonbladets reportrar hade gjort där reportrarna åt endast konserverad mat i 14 dagar och sen mätte halterna bisfenol A i urinen. Man får i sig ganska mycket bisfenol A när man äter mycket konserverad mat.

 

 IMG_1132


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th december 2012
Kategori: Matlagning