Hej mina fina läsare!

 

Ursäkta den låga uppdateringen. Gårdagens inlägg var tidsinställt eftersom jag åkte hemifrån 07:45 och kom hem först vid 19:00. Med andra ord så var det en riktigt lång dag vilket märktes igårkväll när jag somnade i soffan vid 21, precis innan 2½ Män började. Riktigt störigt. Och idag så sov jag riktigt länge. Med andra ord så var jag vääääldigt trött.

 

 

Just nu sitter jag i min morgonrock och läser på om katter och dess sjukdomar och åkommor. Vi har gått igenom väldigt lite på katter och väldigt mycket på hundar av någon anledning. Hästar har vi knappt ens rört vid alls.

 

Tentamen är på torsdag och vi har alltså bara 2 dagars inläsning vilket är riktigt knappt med tanke på hur mycket material vi har att läsa. Kompendier som är ungefär 100 sidor tillsammans. Får hoppas på att det går bra så att jag kan gå ut på praktik till våren.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th december 2012
Kategori: My Life, Studier