I eftermiddag åkte jag in till stan för att fika med några av mina vänner. Jag har inte pluggat hela dagen utan även tränat lite. Men bättre att plugga något än ingenting alls. Känner att motivationen inte finns till hand som vanligt när jag behöver den som allra mest.

 

Hur som helst, efter att vi hade fikat gick vi på julmarknad. Det var mörkt så det var riktigt mysigt och dem hade en massa spännande grejer och en del grejer som inte alls hör hemma på en julmarknad. Det var nog mest mat och ett stort stånd med jularrangemang med granar och pingviner i något träaktigt material.

 

IMG_1130

 

En kör sjöng också en stund på julmarknaden. Dem kallade sig för Gothia Show Chorus och var faktiskt riktigt duktiga. De låtar som dem sjöng var gamla godingar som tolkades i en nyare version.


2 Responses to “Julmarknad”

  1. Inspire me, Darlin' Says:

    Åh, så tjusigt dom var uppställda!! ^^ Jag är så himla deppig över att jag bor min tredje vinter i Göteborg och fortfarande har jag inte varit på jul på Liseberg :O Hur märkligt är inte det!?

  2. Emma Says:

    Det är också min tredje vinter i Göteborg. Första året gick jag på Liseberg lite för att jag saknade juldekorationerna på tivoli i Köpenhamn. Kommer från Skåne så vi brukade åka över kanske vartannat år.

    Bor man i Göteborg så måste man gå på julmarknaden på Liseberg. I år har jag varit där två gånger på mindre än en vecka. Kanske lite att överdriva men mysigt och kallt var det ^_^

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th december 2012
Kategori: My Life