Vilken otroligt trevlig kväll det var igår! Kvällen spenderades hemma hos Sara och Jonas. Vi firade Saras födelsedag och att apotekarna på måndag har sin sista dugga (minitenta) innan juluppehållet. Det är alltid trevligt att ha någon form av sammankomst där man blandar apotekare och receptarier. Jag träffar knappast apotekarna och det är riktid synd eftersom vi får aldrig stunder då vi kan dela erfarenheter och kunskap.

 

Hur som hur, vi smuttade glögg, käkade pepparkakor och julgodis. Kvällen spårade ut efter hand och vi hamnade som vanligt på Youtube och kollade på alla roliga och knasiga klipp som finns där.

 

 

Ursäkta den något gryniga bilden, men jag suger på att ta bilder på mig själv, borde skaffa en riktig kamera. Hur som helst, skjortan har jag köpt på Vila och till den hade jag ett par svarta “treggings” från Vero Moda som min syster tvingade mig att köpa en gång i tiden (tack gode Gud för det!) som jag har använt så otroligt mycket ^_^

 

Vi bytte även julklappar, jag och Sara och Jonas. Traditionen började förra året, om man kan kalla det tradition då(?). Före förra året så bytade jag inte julklappar med någon mer än min syster. Det fanns helt enkelt ingen som jag tyckte det var värt att byta julklappar med sedan högstadiet. Innerst inne hoppas jag på att traditionen lever vidare även efter att jag har flyttat tillbaka till Skåne.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 16th december 2012
Kategori: Hår, My Life