Idag bär det av mot Skåne! Wihoo! Det är skönt att äntligen få sätta fötterna på den skånska myllan och komma hem till mor och far och få mysa med kissemissen. Även om planerna blev ändrade efter att konserten blev inställt så har jag smidit nya planer denna veckan. Jag ska baka lussekatter, besöka mitt praktikapotek och ha det riktigt mysigt. Kanske springa halva dagen i pyjamas. Nej, det kan jag inte göra om jag måste köpa ingredienser till lussekatterna och butikerna stänger klockan 14, förutom ICA då såklart, men allt annat.

 

En bild som jag tog på katten förra gången jag var nere. Han brukar vara en liten tråkmåns som bara sover och sover, och hoppas att han vill gå ut i snön och busa så jag kan ta lite bilder på en katt som inte hatar snö eller regn för den delen ^^

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th december 2012
Kategori: My Life