Då kan jag kryssa av en sak på min att-göra-innan-jag-åker-till-Skåne-till-jul-lista. Jag har varit på Liseberg! Det var två år sedan sist och då åkte jag dit med Sara, Ria och min dåvarande pojkvän. Det var trevligt redan då men det var ingen snö och temperaturen låg kring 0 grader så det var inte så kul precis.

 

Men igår när vi var på Liseberg så var det 8 minusgrader :O och det var jättekallt om alla kroppsdelar som inte var ordentligt påpälsade. Kände när vi stod och tittade på isshowen att det blev väldigt kallt om tårna som senare domnade bort helt och hållet trots trappra försök att försöka återliva dem.

 

 

Vi såg då på isshowen och kaninshowen som en av mina kursare är med i som kanin (i mitten med klänning). Isshowen var riktigt bra men jag tyckte den var lite för proffsig för att barn ska förstå tjusningen. Barnen vill framförallt se kaninerna på skridskor. Men kaninshowen var mycket roligare och riktade sig mycket mer till barnen. Dem som höll i det kallade sig för Sigmund och Freud (ett skämt som barn verkligen inte förstår) och kaninerna hette någonting som hade med jul att göra, till exempel Jula och Julio. ^_^

 

En annan grej som såg ganska roligt ut var när dem som spelade kaniner andades så kom det ett moln med ånga ur kaninhuvudena. När jag stod där med stelfrusna tår och kramp i låren av kylan så tänkte jag “undrans om dem röker på där inne i kaninhuvudena?”.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 2nd december 2012
Kategori: My Life, Nöjen