För tillf’ället är jag jätteglad av någon konstig anledning. Fattar inte riktigt varför eftersom jag har inte gjort någonting annat idag mer än skrivit på en inlämningsuppgift som ska vara inne i morgon eftermiddag. Är riktigt dålig på att börja med saker i tid nufötiden och dessutom så har jag inte fått julpyntat, men jag har i alla fall städat lite (plockat undan med andra ord).

 

Mitt glada humör kan vara för att jag lyssnat på jullåtar hela dagen medan jag har pluggat. Det roliga är att trots att man lyssnar på samma smörja år efter år så glömmer man vad dem heter. Man får kolla igenom hela Absolute Christmas-albumen på Spotify för att hitta något som låter vettigt. Fast jag har hittat en favorit: Gott Nytt Jul med Sean Banan. Trots att låten har två år på nacken så är den fortfarande rolig.

 

Jag vet att jag är knäpp och knasig och säkert en hel del annat också på deltid >_<.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 2nd december 2012
Kategori: My Life